Over ons

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2000 hebben wij ons gespecialiseerd in garanties en borgstellingen. Vandaag de dag zijn wij de grootste Duitse bemiddelaar op het gebied van garanties en borgstellingen met een bemiddeld volume van 8 miljard euro en een jaarlijks volume aan nieuwe faciliteiten van 1 miljard euro. Wij onderscheiden ons niet alleen door onze jarenlange uitgebreide expertise, maar hebben ook exclusieve diensten voor onze klanten ontwikkeld die hen financiële voordelen bieden, risico’s helpen verminderen en informatievoordeel bieden. Daarnaast zijn we natuurlijk de eerste en tot nu toe enige intermediair op het gebied van garanties en borgstellingen die al jarenlang volgens EN ISO 9001:2015 is gecertificeerd. Onze kantoren in Duitsland, Nederland en Bulgarije en ons lidmaatschap van de internationale Surety Alliance, zorgen dat we direct of indirect aanwezig zijn op alle belangrijke markten ter wereld.

Onze dienstverlening:

Wij optimaliseren uw voorwaarden op het gebied van garanties en borgstellingen. Hiervoor werken we nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen die actief zijn op de Europese markt. We ondersteunen onze internationaal actieve klanten in Europa en op andere belangrijke buitenlandse markten zoals de VS, Canada, Zuid-Afrika en Brazilië. In de bijna twintig jaar van het bestaan van ons bedrijf hebben we oplossingen gevonden voor bijzondere uitdagingen van bedrijven uit tal van sectoren. Of het nu gaat om de reclamecontracten van Manchester United, windparken in Spanje, of de contractuitvoeringsgaranties voor Deutsche Bahn, wij doen alles (behalve financiële garanties geven)!

 Uw voordelen:

Transparantie en uitgebreide deskundigheid.

Prijsoptimalisatie van nieuwe en bestaande contracten door benchmarking met soortgelijke contracten.

Vroegtijdige informatie over belangrijke ontwikkelingen door onze nauwe samenwerking met alle Duitse, Europese en Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen.

Uitgebreide service in een one-stop-shop.

Exclusieve oplossingen die risico’s identificeren en beperken.