Gracher Exclusief

Voor onze klanten hebben we exclusieve diensten ontwikkeld op basis van onze bijna twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven, die niemand anders u kan bieden.

Op deze manier helpen we u om snel overzicht te krijgen van de voorwaarden en condities in de markt en u beter te beschermen tegen risico’s.

Surety Manager

Onze calculatietool ‘Surety Manager’ laat u zien waar binnen uw bestaande garantiefaciliteiten een individuele garantie het voordeligst te plaatsen is. Deze transparantie bespaart u in de regel ongeveer 10 procent aan premiekosten. Dat kunt u goed gebruiken!

Gracher database

Met de jaarcijfers van ongeveer 2500 bedrijven beschikken wij over de meest uitgebreide database op het gebied van kengetallen. Bij elke reeks van kengetallen bestaat een toezegging/aanbieding van een verzekeraar met bijbehorende premie en voorwaarden. Hieruit leiden wij de benchmark af. Dit stelt ons in staat om nieuwe contracten aan te gaan tegen de beste voorwaarden en condities en ook bestaande voorwaarden te optimaliseren, bijvoorbeeld na het beschikbaar komen van een nieuwe jaarrekening van uw onderneming. Probeer het eens met ons!

Gracher Protect
Gracher Protect

Wil iemand volgens u onterecht aanspraak maken op uw garanties? Dan moet u zich hiertegen verzetten. Met ‘Gracher Protect’ helpen wij u om zich te verweren tegen claims. Voor een lage vergoeding wikkelen we uw zaak af tot een minnelijke schikking. Wij beschermen u!

Master Cover
Master Cover

Veel bestuurders en directeuren nemen aansprakelijkheidsrisico’s waar ze zich niet bewust van zijn. Meestal zijn de contracten verkeerd gestructureerd en bijvoorbeeld in strijd met bestaande bankcontracten. Dankzij ‘Master Cover’ kunt u snel alle verzekerings- en bankafspraken met elkaar vergelijken en zien of de clausules zijn gewijzigd en/of tegenstrijdig zijn met elkaar.

Avalmanagement
Outsourcing bankgarantiebeheer

Garanties kunnen complexe producten zijn, vooral als je er niet zo vaak mee te maken hebt. Ons gespecialiseerde beheerteam voor bankgaranties verwerkt continu bankgaranties voor klanten en verlaagt de kosten voor garantieaanvragen aanzienlijk dankzij ervaring en systematische procedures. U kunt het complete beheer van bankgaranties gerust aan ons toevertrouwen. Ook op interim-basis zijn we van de ene op de andere dag direct beschikbaar. Bespaar tijd, middelen en kosten bij ons!

Tina Weidenaar

Uw contactpersoon

Tina Weidenaar
+31 (0) 20 888 0620